Sultanin Mutfagi TV - Canli Yayin

Donnerstag, 27. Dezember 2012


avuklu Mantar Sote Tarifi


Kaç Kişilik: 4-6 kişilik Hazırlama:20dk Pişirme:35dk

Yemek Tarifinin Malzemeleri
  • 400 gr. kültür mantarı
  • 300 gr. tavuk göğüs fileto
  • 3-4 tane domates
  • 1 adet kuru soğan
  • 4 tane kuru sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
Yemek Tarifinin Hazırlanışı
Tavuk eti kuşbaşı doğranıp, zeytinyağı ve tuz ile birlikte tencerede kavrulur. Üzerine kuşbaşı doğranmış soğan, sarımsak, iri doğranmış mantar ilave edilir. Biraz pişince soyulmuş, kuşbaşı doğranmış domates, biber salçası eklenir. Hepsi pişince kekik eklenir. Afiyet olsun.
Ben, Mantar Sote ile pirinç pilavını birlikte servis yapıyorum.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen