Sultanin Mutfagi TV - Canli Yayin

Donnerstag, 27. Dezember 2012

Salçalı Biftek



 
 




Malzemeler
  • 1 kg ince dilimlenmiş biftek
  • sıvı yağ
  • 8-10 adet arpacık soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
Hazırlanışı
Kızartma tavasında etlerin iki yüzünü çevirerek hafifçe kızartalım. Hepsi kızarınca tavaya 1 bardak kadar kaynar su ve arpacık soğanları ekleyip etleri pişmeye bırakalım. 8-10 dk pişince etleri fırın kabına alalım. Üzerine 1 çay bardağı sıcak suda ezdiğimiz salçayı dökelim. Tuzunu baharatını ayarladıktan sonra alüminyum folyo ile kabı iyice kapatıp fırına sürelim. Yarım saat kadar pişirip patates püresi veya pirinç pilavı ile servis yapalım.
 


 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen