FASULYE TURSU
Malzemeleri:
1 Bas Sarimsak4 Aci Biber
1 Bardak Sirke
1/5 Paket Tuz
Yapilis:
Malzemeleri Hepsini birden Suyun icineKattim Suyu Tursu Bidonun icine
Koydum.
Üstüne Haslanmis olan Fasulye leri
Yikayip Koydum.
1 Hafta Sonra Tursu Olmustur.
KARA LAHANA CORBASI
Malzemeri:
1 Demet Lahana3 Aci Biber
1 Domates
1 Kahve Fincani Taze Misir
1 Kahve Fincani Pirinc
1 Kahve Fincani Bulgur
1 Kahve Fincani Fasulye
1 Kahve Fincani Süt
1 Kahve Fincani Un
Yeterli Sekilde Tuz
Toz Kirmizi Biber
Yagni Yakacak kadar Yag
Yapilis:
Suyumuzu Kaynatiriz
Lahana'lari Yikayip keseriz
Kaynayan Suyumuza Katariz
Icine Pirinci Bulguru
Fasulye'yi Misir'i Domates'i
Aci Biber'i Ekleriz.
Üstüne Yag Gezdirip
Tuzunu'da Atariz Kapagini
Kapaltip Pismeye Birakiriz.
Pisdikten Sonra.
Suda Unu acariz Lahan'in
Icine Ekleriz karistirarak
Indirecegimiz Zaman 1 Fincan
Sütü'de Ekleriz.
Lahana'miz Pismis'dir.
Ayriyet'den.
Tava'da Yag kizdiriz Yesil
Nane 'ya Kuru Nane.
1 Dis Sarimsak isteyene
Kizartir Icine Kirmizi Biber
Ekleriz. Lahanaya Katariz.
Afiyet Olsun.
Lahana'miz Servise Hazir'dir
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen