Sultanin Mutfagi TV - Canli Yayin

Montag, 15. Juli 2013

Lahana Corbasi

Malzemeler:

2 Bag Lahana
2 Yesil Biber
1 Doamtes
1 Bardak Süt
Kasigin ucuy'la Kirmizi Toz Biber
Kasigin ucuy'la Salca
2 Dis Sagirmsak
Bugday Unu - Msir Unu

Yapilisi:

Lahanalari yikariz istedigimiz sekilde dograriz Sicak suda haslariz biraz haslandi zaman suyunu süzeriz.
Üzerine tekrar su ekleriz lahana kaynamaya basladigi an Domates Yesil Biberi ekleriz.
Sagirmsak ezip icine ekleriz pistik'den sonra bir Bardak Süt'ü icine dökeriz karistirarak. Suda actigimiz Misir Unu veya Bugday Unu hangisini istersek koyariz karistirarak. Haifif Ates'de biraz kaynadik'tan sonra kenara aliriz. Yag'da Salcay'la Kirmizi Toz Biberi Kizartiriz üstüne Dökeriz Karistiririz. Afiyet Olsun.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen